Culi Amsterdam

Culi Amsterdam

Culi Amsterdam

De Amsterdam Cocktail Week is terug! Van 4 tot en met 10 september kan iedereen nieuwe smaken en cocktailtrends ontdekken bij verschillende cocktailbars in Amsterdam. De hele week serveren de deelnemende bars twee signature drinks. Een met én een zonder alcohol.

Wat kun je verwachten?

De Amsterdam Cocktail Week is een initiatief van de Nederlandse cocktailexperts Tess Posthumus, Timo Janse en Albert van Beeck Calkoen. Na edities in Londen, Parijs en Singapore vond dit trio het hoog tijd worden voor een Cocktail Week in Amsterdam. En met succes want na de eerste editie in 2017 werd het een jaarlijks event.

Tijdens deze editie van Amsterdam Cocktail Week hangt de lokale cocktailliefhebber niet alleen bij de beste Nederlandse bartenders aan de bar. Gerenommeerde internationale bars nemen een week lang de Amsterdamse cocktailscene over.

Op 4 september komt het team van ‘t up and coming Nipperkin Bar van 20 Berkeley uit London naar de Wallen voor een shift in Rosalia’s Menagerie. Op 5 september neemt Adrián Michalcík voor een avond Flying Dutchmen Cocktails over. Adrián is de winnaar van de internationale bartendercompetie World Class 2022 dus erg gaaf om die zijn kunsten te zien doen. En op 6 september staat het team van Talkies Bar uit Kiev in Flying Dutchmen Cocktails. Zij shaken en stiren een avond lang om geld op te halen voor Oekraïne.

Amsterdam Cocktail Week is terug!

Welke barren doen er mee?

Wil je een cocktail uitproberen tijdens de Amsterdam Cocktail Week? Dan kun je bij een van onderstaande barren een reservering maken.

Bar Bacán
Bar Mokum
Dutch Courage
Floor17
Flying Dutchmen Cocktails
JD William’s Whisky Bar
Law & Order
Lost in Amsterdam
Lotti’s
Luminair
Rosalia’s Menagerie
Sonora Cocktail Bar

MENU

Back

Share to