FHM

FHM

De Amsterdam Cocktail Week is een must visit voor iedere cocktail connaisseur

Kan jij nou geen genoeg krijgen van die overheerlijke cocktails? Dan heb je geluk, want de Amsterdam Cocktail Week staat voor de deur. Verschillende Amsterdamse barretjes staan klaar om je de lekkerste cocktails te serveren. Je hoeft niet lang te wachten, want de Amsterdam Cocktail Week gaat maandag al van start.

Cocktails

De Amsterdam Cocktail Week is terug om de dorst te lessen. Ben je benieuwd naar nieuwe smaken en de laatste cocktailtrends? Dan moet je tussen 4 september en 11 september onze hoofdstad een bezoekje brengen. In totaal gaan er twaalf innovatieve bars alles aan doen om jouw smaakpapillen te triggeren. De hele week lang serveren ze twee signature drinks. Wij zijn benieuwd. Als je geen alcohol drinkt maar toch wil genieten van de Amsterdam Cocktail Week, dan hoef je je geen zorgen te maken. Er zijn ook genoeg cocktails zonder alcohol.

Amsterdam Cocktail Week

De Amsterdam Cocktail Week is langzaam maar zeker een begrip aan het worden in onze hoofdstad. Het is een initiatief van een aantal Nederlandse cocktailexperts. Na edities in Londen, Parijs en Singapore kon Amsterdam natuurlijk ook niet achterblijven. En met succes. De Cocktail Week kwam in 2017 naar Amsterdam en is eigenlijk nooit meer vertrokken. Wij zijn er ook jaarlijks te vinden om nieuwe smaken te proberen en trends te ontdekken. Ook dit jaar zijn we weer van de partij. Koop je kaartje hier.

Barretjes

Misschien nog effe handig om te melden welke Amsterdamse barretjes deelnemen aan het smaakvolle event. Voor de lekkerste cocktails moet je tussen 4 september en 11 september aankloppen bij Bar Bacán, Bar Mokum, Dutch Courage, Floor17, Flying Dutchmen Cocktails, JD William’s Whisky Bar, Law & Order, Lost in Amsterdam, Lotti’s, Luminair, Rosalia’s Menagerie en Sonora Cocktail Bar.

https://fhm.nl/amsterdam-cocktail-week/

Heb je net als wij ook al dorst gekregen? Plan dan nu je cocktailtour via de digitale kaart van Amsterdam Cocktail Week. JONNO PATTIPEILOHY 2 SEP 2023 ENTERTAINMENT

MENU

Back

Share to